o

O

Visietekst Buseloc / Sopletex

Visietekst Buseloc / Sopletex:

Kerndoelstelling

Buseloc en Sopletex hebben als kerndoelstelling de kwalitatieve tewerkstelling op maat van zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tewerkstelling vormt de motor van maatschappelijke integratie. Ons maatwerkbedrijf zal zich in eerste instantie richten op de door de wetgever bepaalde doelgroepen; namelijk personen met een arbeidshandicap en personen met een psycho-sociale problematiek.

We zien het als onze taak om ook betaalde tewerkstelling aan te bieden aan andere personen met een afstand tot de arbeidsmarkt die niet aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. Daarnaast kunnen we voor personen die niet klaar zijn voor een betaalde tewerkstelling een passend (tijdelijk) aanbod creëren.

Mensgericht

Voor de realisatie van deze kerndoelstelling vormen competentieontwikkeling, begeleiding, aangepaste tewerkstelling en ondernemerschap de kern van onze aanpak. We trachten telkens te vertrekken vanuit de talenten en de noden van de werknemer. Het is onze opdracht om deze talenten maximaal te ontwikkelen via begeleiding en opleiding, alsook werk te organiseren op maat van de competenties van de werknemers. Via ondernemerschap creëren we toegevoegde waarde voor mens, maatschappij en economie.

Loopbaanontwikkeling

Buseloc bouwt mee aan een inclusieve samenleving waarbij voor een belangrijk deel van ons doelpubliek de gesubsidieerde tewerkstelling bij Buseloc ook de finaliteitstewerkstelling is. Voor een deel van onze werknemers fungeert Buseloc/Sopletex echter als een werkervaringsplek met als doel het voorbereiden op niet (of minder) gesubsidieerde tewerkstelling.

Deel van de Vlaamse economie

Buseloc / Sopletex creëert een belangrijke economische meerwaarde en we dragen dan ook ons steentje bij in de welvaartscreatie. We zijn een waardevolle economische partner in productie gerelateerde sectoren. Buseloc is een sleutelspeler in Vlaanderen voor de confectie van matrashoezen en zet in op assemblage en verpakking voor lokale reguliere bedrijven. Wij zijn op deze manier een onmisbare schakel in de productieketen van reguliere ondernemingen.

Buseloc maakt integraal deel uit van de Vlaamse economie, maar we onderscheiden ons op 2 manieren van de andere bedrijven. Ten eerste onze specifieke kerndoelstellingen en ten tweede het feit dat mogelijke winsten enkel worden aangewend in functie van de kerndoelstellingen. Dit is voor ons sociaal ondernemerschap!

Flexibel bedrijf

Buseloc functioneert in een sterk evoluerende omgeving en een volatiele economie. Om onze kerntaak te blijven invullen is het cruciaal dat we de trends opvolgen en snel handelen bij verandering. We dienen steeds na te gaan hoe veranderingen opportuniteiten kunnen bieden voor de tewerkstelling van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Onze waarden

Samenwerken met respect:  Je werkt samen in team en respecteert elkaars positieve en negatieve kanten.

Verantwoordelijkheid: We rekenen op je want als er op je gerekend wordt, krijgt hetgeen je doet echte betekenis. Wij rekenen op je, jij kan op ons rekenen.

Buseloc is een klantgerichte en eerlijke organisatie die kwaliteitsvolle producten afleveren.

Leerbereidheid:  Je bent bereid om te leren.

Aandacht voor de mens op vlak van gezondheid, veiligheid en welzijn. 

 

Veelgestelde Vragen

Een nieuw product laten maken, hoe begin ik daaraan?

Vertel ons wat u nodig heeft. Een idee, verhaal of foto is voldoende, een technische fiche hoeft niet. Wij stellen u een uitgewerkt model op maat voor. En we voeren het van a tot z uit. U bestelt uw stof, wij zorgen voor de rest.

Maatwerk, is dat betaalbaar in België?

Ja zeker, contacteer ons gerust voor een vrijblijvende prijsofferte!

Kan ik kleine oplages bestellen?

Ja, ook voor kleine oplages bent u bij ons aan het juiste adres! Ook als u maar een paar producten nodig heeft, gaan wij al aan de slag. Of dat nu eens per week is, of drie keer per jaar.

Contact

 

 Ambachtslaan 1020 , 3990 Peer België


+32 (0)11 39 86 70

www.buseloc.be

 BE0433160527

RPR Antwerpen-afdeling Hasselt