o

O

Verpakking/Assemblage & Montage

Handen tekort?

Is er eenvoudig repetitief werk in uw bedrijf waar uw werknemers geen tijd voor hebben? Dan is Buseloc de partner die u zoekt. Kleine of grote opdrachten, eenmalig of structureel werk, Buseloc levert een oplossing op uw maat en draagt  zo bij tot uw succes.

Voor het verpakken van onderdelen of kleine produkten beschikken wij over een blisterverpakking-machine. Maar ook verpakking in doosjes of zakjes is mogelijk.

Is manuele montage of assemblage van uw producten of onderdelen van producten te duur om door uw werknemers te laten uitvoeren? Buseloc is de geschikte partner om u hierin bij te staan. Wij voeren o.a. opdrachten uit voor een bedrijf gespecialiseerd in de elektrische bordenbouw.

Flexibiliteit, werken op maat en een goede service zijn ook hier onze troeven!

Veelgestelde Vragen

Een nieuw product laten maken, hoe begin ik daaraan?

Vertel ons wat u nodig heeft. Een idee, verhaal of foto is voldoende, een technische fiche hoeft niet. Wij stellen u een uitgewerkt model op maat voor. En we voeren het van a tot z uit. U bestelt uw stof, wij zorgen voor de rest.

Maatwerk, is dat betaalbaar in België?

Ja zeker, contacteer ons gerust voor een vrijblijvende prijsofferte!

Kan ik kleine oplages bestellen?

Ja, ook voor kleine oplages bent u bij ons aan het juiste adres! Ook als u maar een paar producten nodig heeft, gaan wij al aan de slag. Of dat nu eens per week is, of drie keer per jaar.

Contact

 

 Ambachtslaan 1020 , 3990 Peer België


+32 (0)11 39 86 70

www.buseloc.be

 BE0433160527

RPR Antwerpen-afdeling Hasselt