o

O

Drie redenen om te kiezen voor Buseloc

Één adres

Nieuwe kansen op de arbeidsmarkt

30 jaar groei in ervaring en talent

Wij werken de stof van uw keuze helemaal af tot het product dat u wenst. We hebben daarvoor het talent en de ervaring in huis, net als de nodige machines.

U bestelt uw stof, wij zorgen voor de rest.

Samenwerken met Buseloc, dat is sociaal en duurzaam ondernemen.

U geeft mensen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt wanneer u kiest voor Buseloc.

Een groot deel van onze medewerkers zijn namelijk mensen die door een arbeidshandicap of langdurige werkloosheid niet gemakkelijk werk vinden.

Bij ons krijgen ze de nodige opleiding en werkervaring.

In 1987 ging Buseloc van start met zes medewerksters die allerlei kleding leerden maken en herstellen zoals legerkledij of carnavalskleding. Werkkansen creëren voor jonge vrouwen was de bedoeling van de initiatiefnemers: het Buitengewoon Secundair Onderwijs, het begeleidingscentrum St-Elisabeth en het OCMW.

In 1999 werden we erkend als sociale werkplaats. Op dat moment telden we al een 50-tal confectiemedewerkers. Zij maakten vooral tuinmeubelkussens, matrashoezen en waterbedhoezen.

Sinds 1 januari 2019 kregen wij het label “maatwerkbedrijf” en werd onze doelgroep uitgebreid. Onze doelstelling is tevens breder nl. reïntegratie van mensen die door een cumulatie van persoons- en maatschappij gebonden factoren geen arbeidsplaats in het reguliere arbeidscircuit kunnen verwerven of behouden.

Vandaag hebben we meer dan 100 medewerkers en een werkplaats van 7.000 m². Onze specialiteit is confectie met gepersonaliseerde afwerking op maat van de klant.

Maar laat u vooral overtuigen door onze klanten.

Veelgestelde Vragen

Een nieuw product laten maken, hoe begin ik daaraan?

Vertel ons wat u nodig heeft. Een idee, verhaal of foto is voldoende, een technische fiche hoeft niet. Wij stellen u een uitgewerkt model op maat voor. En we voeren het van a tot z uit. U bestelt uw stof, wij zorgen voor de rest.

Maatwerk, is dat betaalbaar in België?

Ja zeker, contacteer ons gerust voor een vrijblijvende prijsofferte!

Kan ik kleine oplages bestellen?

Ja, ook voor kleine oplages bent u bij ons aan het juiste adres! Ook als u maar een paar producten nodig heeft, gaan wij al aan de slag. Of dat nu eens per week is, of drie keer per jaar.

Contact

 

 Ambachtslaan 1020 , 3990 Peer België


+32 (0)11 39 86 70

www.buseloc.be

 BE0433160527

RPR Antwerpen-afdeling Hasselt