Missie -visie – waarden

Missie

Als maatwerkbedrijf en opleidingsproject trachten we zoveel mogelijk mensen, die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt, tewerk te stellen, te begeleiden en een job op maat aan te bieden. Werk zorgt niet alleen voor een inkomen, maar belangrijker nog, voor een gevoel van eigenwaarde en maatschappelijke waardering. We zoeken constant naar een evenwicht tussen het creëren van tewerkstelling en de bedrijfseconomische realiteit waarin we ons bevinden. Het behoud van onze klanten is noodzakelijk voor het verwezenlijken van onze hoofddoelstelling.

Visie

Onze visie concretiseert onze doelstellingen geformuleerd in de missie: In de toekomst zal Buseloc & Sopletex haar activiteiten nog meer focussen op vraag van onze klanten. We stellen ons hierbij de vragen: wat zijn onze sterktes? Voor welke valkuilen staan we? Hoe flexibel kunnen we zijn? Vanuit onze jarenlange ervaring wil Buseloc & Sopletex haar sleutelpositie in de confectiewereld bevestigen en versterken. Wij beschikken hiervoor over een modern machinepark en de nodige kennis. Om dit waar te maken kunnen we uiteraard ook rekenen op onze gemotiveerde medewerkers. Iedereen draagt immers, elke dag opnieuw, op zijn manier een steentje bij tot de organisatie die we morgen willen en zullen zijn.

Waarden

Onze waarden verduidelijken op welke manier wij onze missie en visie willen realiseren. Deze beschrijven enerzijds hoe wij willen dat onze medewerkers zich gedragen, anderzijds hoe wij willen dat onze organisatie overkomt bij onze partners en klanten.

  • Samenwerken met respect en aandacht voor ieder individu met eigen mogelijkheden, ambities en beperkingen. Het verschil in waarden, normen en culturele achtergronden staat de gezamenlijke doelstellingen van de organisatie niet in de weg.
  • Verantwoordelijkheidszin over de werkzaamheden die je uitvoert. Waarbij er ruimte en openheid is voor ieders inbreng en ideeën om met voldoening aan een resultaat te werken. We zijn een klantgerichte organisatie die met zorg en nauwkeurigheid een kwaliteitsvol product wil afleveren. We willen een betrouwbare partner zijn voor al onze klanten.
  • Leerbereidheid leggen we aan de dag, omdat we ervan overtuigd zijn dat we allemaal beschikken over groeimogelijkheden. We stellen ons hiervoor open en zijn bereid, binnen de eigen mogelijkheden, steeds nieuwe dingen leren.
  • Aandacht voor de mens op vlak van gezondheid, veiligheid en welzijn. We hechten belang aan vriendelijkheid, communicatie en een aangename werksfeer.

Veelgestelde Vragen

Een nieuw product laten maken, hoe begin ik daaraan?

Vertel ons wat u nodig heeft. Een idee, verhaal of foto is voldoende, een technische fiche hoeft niet. Wij stellen u een uitgewerkt model op maat voor. En we voeren het van a tot z uit. U bestelt uw stof, wij zorgen voor de rest.

Maatwerk, is dat betaalbaar in België?

Ja zeker, contacteer ons gerust voor een vrijblijvende prijsofferte!

Kan ik kleine oplages bestellen?

Ja, ook voor kleine oplages bent u bij ons aan het juiste adres! Ook als u maar een paar producten nodig heeft, gaan wij al aan de slag. Of dat nu eens per week is, of drie keer per jaar.

Contact

 

 Ambachtslaan 1020 , 3990 Peer België


+32 (0)11 39 86 70

www.buseloc.be

 BE0433160527

RPR Antwerpen-afdeling Hasselt