Om de afvalberg aan restant-stoffen te verminderen zullen de medewerkers van Buseloc  restant- stoffen verwerken tot diverse leuke accessoires. Buseloc zal hiermee haar duurzaamheidsmissie vervullen op twee vlakken  nl. er worden bijkomende opdrachten gecreëerd voor de werknemers, en textieloverschotten krijgen  een tweede leven en belanden zo niet op de afvalberg.

De unieke gadgets zijn het resultaat van sociale tewerkstelling en milieubewust denken. Tijdens het evenement “Peer feest” zullen de gadgets te koop worden aangeboden,  op zondag tijdens “Handmade in Peer” en op maandag op de jaarlijkse avondmarkt. Van de opbrengsten van deze verkoop zal er een deel geschonken worden aan Levensloop (Kom op tegen kanker)waaraan Buseloc op zaterdag 15 en zondag 16 september zal deelnemen.

Ook in boetiek “Chique de Friemel”  (kringwinkel De Biehal, Oudestraat 13) kunnen de gadgets gekocht worden. Voor de winkel “Poire et Provence”, tevens in de Oudestraat in Peer, zullen de creatieve medewerkers van Buseloc  gadgets ontwerpen die refereren naar P(p)eer. Zaakvoerster Sibylle Vanhove is zeer enthousiast over deze samenwerking. Plaatselijke en sociale tewerkstelling zijn haar zeer genegen.

Nieuwsgierig? Op zoek naar een origineel cadeau? Ga vlug een kijkje nemen en ontdek  zelf de unieke creaties!

Ook bedrijven, gemeentebesturen,… kunnen terecht bij Buseloc voor het produceren van betreffende gadgets als relatiegeschenken.

Hieronder enkele van onze creaties:

   

Portemonnee

Luiertasje

Draagtas